آموزش, کباب, کبابپز

آموزش گریل کردن استیک در باربیکیو

آموزش گریل کردن استیک در باربیکیو

آموزش پخت استیک در باربیکیو

آموزش گریل کردن استیک در باربیکیو | برای گریل کردن به یک استیک در قطر 4 سانتی متر نیاز داریم.
برای گریل کردن استیک باید دارای نوار های چربی باشد.
چربی در گوشت استیک باعث میشود که استیک ما طعم بهتری داشته باشد.
بعضی از چربی های اضافه روی استیک را کات میکنیم، فقط میزاریم چربی های روی استیک باقی بمانند.
استیک را میزاریم 20دقیقه بیرون از فیریزر باشد تا یخ آن آب شود ، تا دمای آن پایین بیاید.
برای کریل کردن بر روی باربیکیو باید حداقل 20دقیقه قبل گریل کردن باربیکیو را روشن کنیم.
برای گریل کردن باربیکیو را به دمای معمولی میرسانیم.
و بر روی گریل روفن میکشیم، یک مقدار صبر میکنیم تا روغن روی گریل دود کنه.
استیک ها را به آرامی بر روی گریل میگزاریم و تا به راحتی از روی گریل برداشته نشدند و حالت چسبندگی نداشته باشد، بر روی گریل 90 درجه میچرخانیم تا روی دیگر استیک پخته شود.
بعد اینکه استیک به خوبی گریل شد، استیک را به سمت سرد باربیکیو قرار میدهیم تا داخل استیک به خوبی پخته شود.
بهد از پخت کامل استیک را بر روی بشقاب قرار می دهیم تا آب استیک گرفته شود.

آموزش گریل کردن استیک در باربیکیو ، برای خواندن آموزش های دیگر بر روی این لینک کلیک کنید.

نوش جان

نکات مهم درباره خرید باربیکیو

سه سال گارانتی شرکت
قابلیت انتخاب سایز سفارشی
دارای تنظیم شعله
استفاده از تکنولوژی ژیگلور برای کم مصرف بودن
ابعاد:طبق سفارش مشتری

اجزای سازنده باربیکیو

جنس بدنه:ورق یا استیل.
سوخت: گاز یا ذغال.

برای خرید باربیکیو برای گریل کردن یا پخت کباب یر روی این لینک کیلیک کنید.

برای ثبت محصول سفارشی با شماره های زیر باما در ارتباط باشید.
0912-3054641 – 0912-2453146 – 021-88038771
و یا در تلگرام با ایدی زیر با ما همراه باشید
https://t.me/padidehfireplace

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *