گریل کردن گوشت روی باربیکیو ذغالی
گریل کردن گوشت روی باربیکیو ذغالی ذغالی یکی از تفریحاتی است، که طرفدارای خودش رو داره.
ما تو این قسمت به شما نحوه گریل کردن گوشت گوساله بر روی باربیکیو رو آموزش میدیم.
استیک را ازقبل مزه دار کنید می تونید نحوه مرینیت کردن استیک را در مطلب آموزش مزه دار کردن استیک گوساله مشاهده کنید و استیک خود را آماده کنید.
مواد لازم برای مرینیت
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]سرکه قرمز شیرین : ۲ قاشق غذاخوری
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]سویا سس : ۱/۴ پیمانه
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]سس ورچستیر یا ورشستیر : ۱/۴ پیمانه
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]دانه خردل قهوه ای : ۱ قاشق چایخوری
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]سیر تازه له شده : ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]فلفل سیاه تازه : ۱/۲ قاشق چای خوری
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]آویشن خرد شده : ۱/۲ قاشق چایخوری
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]فلفل قرمز : خرد شده
[x size=”14″ color=”#ff9000″ ]استیک بالای ران : ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم
جهت اطلاع شما از سایر دسته بندی های محصولات، بررسی انواع قیمت شومینه برقی، قیمت شومینه معلق، قیمت شومینه هیزومی، قیمت شومینه گازی، قیمت شومینه بخار، قیمت شومینه شیشه ای، قیمت شومینه اتانولی، قیمت باربیکیو، باربیکیو آیلند، قیمت باربیکیو باغی، قیمت باربیکیو ذغالی، قیمت باربیکیو آپارتمانی، قیمت باربیکیو سنگی، قیمت باربیکیو آجری، قیمت باربیکیو گازی، قیمت لوازم باربیکیو، قیمت آتشدان حرفه ای با قیمت مناسب یعنی قیمت ساخت کارخانه بدون واسطه خرید خود را انجام دهید.
مرحله اول مرینیت کردن گوشت
مواد اولیه رو آماده کنید. رگه های چربی و چربی کناره استیک حتما باید باشند تا هنگام طبخ استیک شما لذیذ تر بشه. البته باید ضخامت استیک را بین ۵ تا ۷ سانتیمتر بگیرید.
روغن ، سرکه ، سویا سس ، سس ورشستیر ، رب گوجه فرنگی ، دانه خردل کوبیده شده ، سیر له شده ، فلفل سیاه ، آویشن و تکه های فلفل قرمز خرد شده را با هم ترکیب کنید.
بهترین راه برای طعم دار کردن مواد نگهداشن گوشت درون یک زیپ کیف که کاملا بسته می شود هست
اگه نداشتین حتما از ظرفی که درب آن بخوبی بسته شود استفاده کنید
یا با روکش سلفون بخوبی روی ظرف را بپوشانید.
سس مرینیت آماده شده را درون کیسه ریخته و استیک را درون آن بگذارید
و درب آن را بخوبی ببندید و گوشت را درون کیسه آغشته به مواد کنید و برای ۴ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید
و هر چند وقت به گوشت سر بزنید و در کیسه بچرخانید تا سس بخوبی بخورد آن برود.
مرحله دوم آماده سازی باربیکیو
باربیکیو یا منقل ذغالی را روشن کرده و زمانی که روی ذغال را خاکستر گرفت زمان مناسب برای قرار دادن استیک بر روی توری باربیکیو می باشد.
مرحله سوم پخت
هر طرف استیک ۵ تا ۱۰ دقیقه نیاز به زمان برای پخت دارد
البته همه چیز بستگی به سلیقه شما از میزان پخت استیک دارد که تمایل دارید کاملا پخته یا نیم پز باشد.
وقتی استیک پخت قبل از سرو برای حدود ۵ دقیقه در یک ظرف به استیک فرصت دهید تا استراحت کند سپس سرو کنید و نوش جان کنید.
برای دیدن سایر محصولات شومینه برقی، شومینه گازی، شومینه هیزمی، شومینه شیشه ای، شومینه معلق، شومینه اتانولی، شومینه بخار، شومینه دست ساز، باربیکیو، آتشدان، پیتزا پز و میز و صندلی فضای باز به راحتی چند کلیک مشاهده و اقدام فرمایید.
برای ثبت محصول سفارشی با شماره های زیر باما در ارتباط باشید.
۰۹۱۲-۳۰۵۴۶۴۱ – ۰۹۱۲-۲۴۵۳۱۴۶ – ۰۲۱-۸۸۰۳۸۷۷۱
و یا در تلگرام با ایدی زیر با ما همراه باشید
https://t.me/padidehfireplace